About

Verjaardagfeestjes

Bij een kinderfeest met Technika10Leiden wordt jij een echte uitvinder en mag je meteen aan de slag met echt gereedschap! 

Je gaat boren, timmeren, zagen, figuurzagen, passen en meten en aan de slag met veel verschillende materialen. In elk werkstuk maak je kennis met een speciale techniek waarmee je je werkstuk bijvoorbeeld kunt laten bewegen, vliegen of varen. Knutselen wordt nog veel leuker met techniek!

 

Een workshop duurt ruim 1,5 uur en na afloop neem jij jouw werkstuk mee naar huis. Hier zal je nog lang plezier van hebben!

Kosten 

De kosten zijn vanaf € 10,- per persoon.

Workshops met stroom zijn € 12.- per persoon. 

De feestjes kunnen bij u thuis of op locatie gegeven worden, bijvoorbeeld in Kinderboerderij de Merenwijk Leiden (hiervoor wordt wel € 35,- huur gevraagd).

 

Voor meer informatie, data en tijden kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen.

Je hebt de keuze uit de volgende werkstukken:

Happend monster - vanaf 6 jaar

Op een spannende manier doet hij zijn bek open... Je maakt een ontwerp en daarna wordt er geknipt en geplakt en gewerkt met karton en splitpennen.

Paraplubeest - vanaf 6 jaar

Je gaat een paraplubeest ontwerpen en maken waarbij je leert figuurzagen en boren. Een uitdagende workshop!

Schatkistje - vanaf 7 jaar

Schatkistje met geheime sluiting voor de kleine piraten.

 

Je leert aftekenen, je mag boren, lijmen, een handvat zagen en vastzetten met een boutje en moertje. En dan natuurlijk een geheime sluiting! Tenslotte nog lekker versieren en een schatkaart maken (voor als je schat niet in het doosje past)!

Leonardo da Vinci-vogel - vanaf 7 jaar 

In deze techniekworkshop ga je boren en timmeren, figuurzagen, passen en meten. Je maakt je eigen krukasvogel en ontdekt je eigen creatieve talenten. En die vreemde vogel vliegt natuurlijk gewoon met je mee naar huis!

Deuvelbeesten - vanaf 8 jaar

We gaan ontwerpen met stukken hout en voor de verbinding gebruiken we deuvels. Je gaat eerst zelf aan de slag met een boorkolom en vervolgens lekker timmeren en versieren.

Magische zwevende pen - vanaf 7 jaar 

Een echte Victor Mids-truc waar je lang plezier van gaat hebben! Helaas kunnen we hier niets over verklappen, maar je mag wel alvast raden...

Muntenverdwijndoosje - vanaf 8 jaar 

Weer een echte Victor Mids-truc waar je lang plezier van gaat hebben. Helaas kunnen we hier ook niets over verklappen, maar je kunt er wel geld mee verdienen!

Tekenmachine - vanaf 7 jaar 

Een stroomkringwerkstuk waar je heel lang plezier van zult hebben!

Spaarpot de gierige graaier - vanaf 8 jaar 

Hij helpt je op een vrolijke manier geld binnen te halen: je legt een muntje neer en hij graait het naar binnen, maar je moet goed opletten, want hij kan vals geld weigeren! Deze workshop duurt ruim 2 uur.

Electrospel - of een werkstuk op zonne-energie bv een zonnebloem of de zootroop  vanaf 8 jaar  stroomkringwerkstukken . spelend en makend leren vraag om meer info.

DSC_3718_bewerkt